Paschalne Bezy Czekoladowe
Need a bezglutenowe, bezmleczne i FODMAP friendly hor d ' oeuvre? Pascha czekolada chipsy bezy może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 69 kalorii. Na 9 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz białka, sól, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 8%, to danie jest improvable. Podobne przepisy to Czekoladowe Bezy, Paschalne Ciasteczka Czekoladowe, oraz Paschalne Ciasteczka Czekoladowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Arkusze do ciastek Line 2 z folią aluminiową.
Za pomocą ubijaka elektrycznego ubijaj białka, aż uformują się szczyty.
Dodać cukier do białek 1 łyżeczkę na raz. Delikatnie wymieszaj wanilię i sól, ubijaj, aż białko jaja będzie sztywne i lśniące. Złożyć w czekoladowe chipsy.
Upuść mieszaninę przez łyżeczkę na arkusze. Wyłącz piekarnik, umieść ciasteczka w piekarniku i pozostaw na kilka godzin lub na noc. Kiedy będziesz pamiętał, by ich szukać, będą gotowe do jedzenia!