Paschalne Batony Cytrynowe
Pascha Lemon bary trwa około 1 godzina i 10 minut od początku do końca. Ten przepis serwuje 25 i kosztuje 27 centów za porcję. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, lakto ovo wegetariański i przyjazny dla fodmap przepis ma 154 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Sprawdza się jako deser w bardzo przystępnej cenie. Ten przepis od Allrecipes ma 6 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś zmielone migdały, białka jaj, skrobię ziemniaczaną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżką wynik 11%, to danie jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Paschalne Batony Truskawkowe, Wyśmienite Magiczne Paski Paschy, oraz Ooey Gooey Pecan Bary Na Paschę.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). W średniej misce wymieszaj migdały, 3/4 szklanki cukru, 1 jajko i białka.
Rozłóż równomiernie na dnie naczynia do pieczenia o wymiarach 9x11 cali.
Piec przez 25 minut w nagrzanym piekarniku lub do wyschnięcia.
W średniej misce wymieszaj 6 jajek, 3 szklanki cukru, skrobię ziemniaczaną i sok z cytryny, aż będą dobrze wymieszane i gładkie.
Zalej skórkę i wróć do piekarnika.
Piecz przez 30 minut lub do momentu, gdy środek batonów przestanie wydawać się płynny. Ostudzić na ruszcie i pokroić w batony, gdy są jeszcze ciepłe. Polewa cytrynowa będzie teraz na dnie, więc Odwróć patelnię na talerz, aby usunąć batony i podawaj.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Kremowa Sherry, Port i Moscato d ' Asti to świetny wybór na Lemon Bar. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jednym z win, które możesz spróbować, jest NV Johnson Estate Cream Sherry. Ma 5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "