Need a bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przystawki? Pascha posiekane warstwowe sałatka może być niesamowite przepis spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 91 kalorii. Ten przepis służy 10. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz pod ręką ogórek, bulion warzywny, paprykę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest dobre. Spróbuj Chopped & Layered Taco Salad, Posiekana Sałatka z pieczoną ciecierzycą (moja ulubiona posiekana Sałatka), oraz Sałatka Posiekana Tex-Mex dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Aby przygotować dressing, połącz pierwsze 8 składników, mieszając trzepaczką. Odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2
Aby przygotować sałatkę, ułóż rzymską w dolnej części szklanej miski lub naczynia drobiazgowego 2-quart; wierzch z górą lodową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Romaine
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Warstwa radicchio, endywia, ogórek, seler, marchew, papryka, pomidor, czerwona cebula i zielona cebula równomiernie na sałaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona Cebula
Papryka
Radicchio
Cebula Czerwona
Ogórek
Marchew
Seler
Endive
Pomidor
4
Mżawka z opatrunkiem. Przykryć i schłodzić 4 godziny lub przez noc.
5
Buraki układamy na zielonej cebuli; wierzch z jajkami.