Party Pork

Party Pork
Party Pork to bezglutenowe przepis z 8 porcjami. Na $3.2 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 41g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 473 kalorie. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz schabowe kotlety, śmietanę, skondensowany krem z zupy grzybowej i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 56%, co jest solidne. Spróbuj Party-Style Pork Empanada, Pulled Pork Party Nachos, oraz Szykowny Pieczeń Wieprzowa Party Kebabs dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 275 stopni F (135 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Pokrój suszoną wołowinę na mniejsze kawałki i rozprowadź na dnie lekko nasmarowanego naczynia do pieczenia o wymiarach 9x13 cali. Każdy kotlet schabowy owinąć pasem boczku i zabezpieczyć wykałaczkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszona WołowinaSuszona Wołowina
5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Wykałaczki (do Trzymania Kotletów Z Kurczaka Razem)Wykałaczki (do Trzymania Kotletów Z Kurczaka Razem)
3
Na suszonej wołowinie połóż zawiniętą wieprzowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszona WołowinaSuszona Wołowina
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
4
W średniej misce wymieszać razem zupę i śmietanę, aż dobrze wymieszane; wlać mieszaninę na wierzchu kotlety wieprzowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Piec w nagrzanym piekarniku przez 1 do 1 1/2 godziny lub aż temperatura wewnętrzna wieprzowiny osiągnie 145 Stopni F (63 Stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia16
Magazyn