Party Pork
Party Pork to bezglutenowe przepis z 8 porcjami. Na $3.2 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 41g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 473 kalorie. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz schabowe kotlety, śmietanę, skondensowany krem z zupy grzybowej i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 56%, co jest solidne. Spróbuj Party-Style Pork Empanada, Pulled Pork Party Nachos, oraz Szykowny Pieczeń Wieprzowa Party Kebabs dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 275 stopni F (135 stopni C).
Pokrój suszoną wołowinę na mniejsze kawałki i rozprowadź na dnie lekko nasmarowanego naczynia do pieczenia o wymiarach 9x13 cali. Każdy kotlet schabowy owinąć pasem boczku i zabezpieczyć wykałaczkami.
Na suszonej wołowinie połóż zawiniętą wieprzowinę.
W średniej misce wymieszać razem zupę i śmietanę, aż dobrze wymieszane; wlać mieszaninę na wierzchu kotlety wieprzowe.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 1 do 1 1/2 godziny lub aż temperatura wewnętrzna wieprzowiny osiągnie 145 Stopni F (63 Stopni C).