Parmigiano-zmiksowana cukinia z solą morską
Parmigiano-Crumb cukinia z solą morską może być tylko dodatek szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 71 kalorii. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pieprzu, oliwy z oliwek, grubej soli morskiej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ogolona Sałatka z cukinii z Parmigiano i pistacjami, Ogolona Sałatka z cukinii z Parmigiano i pistacjami, oraz Smażona cukinia z Parmigiano-Reggiano i cytryną z 'Franny' s.
Instrukcje
Rozgrzej patelnię grillową na średnim ogniu.
Połączyć pierwsze 4 składniki w misce; wrzucić dobrze do herbu. Ułóż cukinię w jednej warstwie na patelni; grilluj 4 minuty, obracając po 2 minutach.
Umieścić chleb i tymianek w maszynce; puls 10 razy.
Rozgrzać patelnię na średnim ogniu.
Dodać mieszaninę chleba; gotować 5 minut, często mieszając.
Połącz cukinię, mieszaninę chleba i Parmigiano-Reggiano.