Parmezan z kurczakiem i szynką

Parmezan z kurczakiem i szynką
Smażony parmezan z kurczaka i szynki może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.41 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 61g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 739 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, oliwę z oliwek, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 18 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Jeden arkusz patelni parmezan Crusted łosoś z pieczonym brokułem, Kurczak Smażony W Piecu Parmezan, oraz Kurczak Smażony W Piecu Parmezan dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Kurczaka posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Cały KurczakCały Kurczak
3
Ubij razem jajko i 2 łyżki. woda. Pogłębiać kurczaka w mące; zanurzyć w mieszaninie jaj, i pogłębiać w bułce tartej, wytrząsając nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
Cały KurczakCały Kurczak
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WodaWoda
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Gotować kurczaka w gorącym oleju w dużej patelni żaroodpornej na średnim ogniu 3 do 4 minut z każdej strony lub do złotego koloru. Top kurczaka z szynką i serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
SerSer
SzynkaSzynka
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Piec kurczaka na patelni na 350 przez 8 minut lub do rozpuszczenia sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
6
Podawać na makaronie czosnkowo-ziołowym; top z
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
MakaronyMakarony
7
Smażone Pomidory Winogronowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor WinogronowyPomidor Winogronowy
8
Makaron czosnkowo-ziołowy: gotować 8 oz. wermiszel zgodnie ze wskazówkami opakowania; spuścić. Wrzucić 1/4 szklanki masła czosnkowo-ziołowego. Doprawić solą do smaku. Składniki na 4 porcje.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CzosnekCzosnek
MakaronyMakarony
SólSól
9
Masło czosnkowo-ziołowe: wymieszać 1/2 szklanki zmiękczonego masła; 1 duży ząbek czosnku, prasowany; 2/3 szklanki posiekanej świeżej bazylii; 1/4 szklanki posiekanej świeżej pietruszki; i 1/4 łyżeczki. sól do dobrego wymieszania. Zużyć natychmiast lub przykryć i schłodzić do 3 dni. W celu dłuższego przechowywania należy uformować kłodę lub nacisnąć na tace na kostki lodu i szczelnie owinąć folią; zamrozić do 1 miesiąca. Daje 1/2 szklanki. Przygotowanie: 15 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Pietruszkaświeża Pietruszka
CzosnekCzosnek
świeża Bazyliaświeża Bazylia
Kostki LoduKostki Lodu
MasłoMasło
SólSól
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
TrudnośćŚredni
Gotowe W18 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia27
Magazyn