Parmezan Z Dyni
Parmezan z dyni może być tylko przystawką, której szukasz. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 110 kalorii. Ten przepis służy 6. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz dyni, pieprz, oliwa z oliwek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Parmezan Z Dyni, Dip Z Dyni I Parmezanem, oraz Parmezan Frytki Z Dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 218°.
Wrzucić squash z 2 tsp. olej na obramowanej blasze do pieczenia; rozłożyć, aby utworzyć równomierną warstwę na blasze do pieczenia.
Dodać cebulę, pieprz i pozostały olej; wrzucić do herbu.
Rozprowadzić, tworząc równomierną warstwę.
Piec 20 min. albo aż warzywa będą miękkie.
Skropić bulionem; lekko wymieszać.
Posypać 1/4 szklanki sera; wrzucić do herbu.
Przełożyć do miski; posypać pozostałym serem.