Parmezan Z Dyni
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać Butternut Squash parmezan spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 13 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 6 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 55. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś parmezan, cebulę, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Parmezan Z Dyni, Dip Z Dyni I Parmezanem, oraz Parmezan Frytki Z Dyni.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 218°.
Wrzucić squash z 2 tsp. olej w patelni 15x10x1 cala; równomiernie rozprowadzić na dnie patelni.
Dodać cebulę, pieprz i pozostały olej; wrzucić do herbu.
Rozprowadzić, tworząc równomierną warstwę na patelni.
Piec 20 min. albo aż warzywa będą miękkie.
Skropić bulionem; lekko wymieszać.
Posypać 1/4 szklanki parmezanu; wrzucić do herbu.
Przełożyć do miski; posypać pozostałym parmezanem.