Parmezan Z Cukinii
Cukinia parmezan wymaga z grubsza 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 135 kalorii, 6G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, cukinia, sos spaghetti, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Sprawdza się jako niedrogi dodatek. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Parmezan Cukinia, Parmezan Cukinia, oraz Parmezan Z Cukinii dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
W dużym garnku zagotować cukinię do miękkości; odcedzić. Tymczasem na średniej patelni rozgrzać oliwę na średnim ogniu i podsmażyć cebulę i czosnek, aż cebula będzie miękka.
Połącz cukinię, cebulę i czosnek w naczyniu zapiekanym 9x12 cali i dobrze wymieszaj.
Wlać sos spaghetti na mieszaninę i dobrze wymieszać. Top z serem mozzarella (użyj mniej lub bardziej w zależności od preferencji).
Piec w rozgrzanym piekarniku przez około 20 minut, lub do czasu aż się ogrzeje i ser będzie bąbelkowy.