Parmezan wołowy z makaronem czosnkowym

Parmezan wołowy z makaronem czosnkowym
Parmezan wołowy z makaronem czosnkowym może być tylko daniem głównym, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 1104 kalorii, 61g białka, oraz 49g tłuszczu. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 3,89 USD za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś paprykę, oliwę z oliwek, ser mozzarella i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać oliwę z oliwek, możesz śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i Parfait jogurtowy jako deser. Z łyżką wynik 68%, to danie jest solidne. Spróbuj Jeden Garnek Czosnek Parmezan Makaron, Makaron Czosnkowy Parmezan, oraz Makaron Czosnkowy Z Parmezanem dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Pokrój stek w kostkę na kawałki wielkości porcji. Posmaruj mięso bułką tartą i parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
Bułka TartaBułka Tarta
Stek Z KostkiStek Z Kostki
MięsoMięso
3
Rozgrzej oliwę z oliwek na dużej patelni i smaż 1 łyżeczkę czosnku przez 3 minuty. Szybkie smażenie (brązowe szybko z obu stron) mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CzosnekCzosnek
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Umieść mięso w naczyniu do pieczenia zapiekanek, lekko zachodzące na siebie krawędzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Na wierzchu mięsa ułożyć krążki cebuli i paprykę, a całość polać sosem makaronowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
PaprykaPapryka
CebulaCebula
MięsoMięso
6
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 30 do 45 minut, w zależności od grubości mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Posyp mięso mozzarellą i pozostaw w piekarniku do musującego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Ugotuj makaron al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
9
Odcedź i wrzuć masło i 1 łyżeczkę czosnku. Aby uzyskać mocniejszy smak czosnku, dopraw czosnkiem w proszku. Na wierzch z tartym parmezanem i natką pietruszki dla koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
ParmezanParmezan
Pietruszka-naćPietruszka-nać
MasłoMasło
CzosnekCzosnek
10
Podawaj mięso i sos na szczycie kopca makaronu! Wskazówka: przygotuj mięso z wyprzedzeniem i wstaw do lodówki na noc, kwas w sosie pomidorowym jeszcze bardziej zmiękczy mięso. Jeśli to zrobisz, zachowaj mozzarellę do ostatniej chwili.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos PomidorowySos Pomidorowy
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
MakaronyMakarony
SOSSOS
MięsoMięso
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia33
Magazyn