Pomarańcz-Mięta

Pomarańcz-Mięta
Jedna porcja zawiera 163 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 15 i kosztuje 35 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, cukier, koncentrat lemoniady i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Mango-Miętowo-Rum Slush, Mrożona Miętowa Lemoniada, oraz Mango Mint Limeade Slush dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W rondlu 4-ćwiartkowym podgrzać cukier, 3 szklanki wody i 3/4 szklanki liści mięty do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować 2 minuty. Schłodzić 1 godzinę do mieszania smaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiętaMięta
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Odkształć i zapas płynu. W niemetalowym pojemniku z zamrażarką wymieszać zarezerwowany płyn, pozostałą wodę, koncentrat soku pomarańczowego i koncentrat lemoniady; zamrozić do uzyskania konsystencji błota.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koncentrat Soku PomarańczowegoKoncentrat Soku Pomarańczowego
Koncentrat LemoniadyKoncentrat Lemoniady
WodaWoda
3
Aby służyć, łyżka o 2/3 szklanki mieszaniny błota do każdej szklanki służącej; wlać 1/3 szklanki sody klubowej na każdym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda GazowanaWoda Gazowana
4
Dekoruj liśćmi mięty.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiętaMięta

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia2
Magazyn