Pomarańcz-Mięta
Jedna porcja zawiera 163 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 15 i kosztuje 35 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, cukier, koncentrat lemoniady i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Mango-Miętowo-Rum Slush, Mrożona Miętowa Lemoniada, oraz Mango Mint Limeade Slush dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu 4-ćwiartkowym podgrzać cukier, 3 szklanki wody i 3/4 szklanki liści mięty do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować 2 minuty. Schłodzić 1 godzinę do mieszania smaków.
Odkształć i zapas płynu. W niemetalowym pojemniku z zamrażarką wymieszać zarezerwowany płyn, pozostałą wodę, koncentrat soku pomarańczowego i koncentrat lemoniady; zamrozić do uzyskania konsystencji błota.
Aby służyć, łyżka o 2/3 szklanki mieszaniny błota do każdej szklanki służącej; wlać 1/3 szklanki sody klubowej na każdym.