Parmezan Vinaigrette
Parmezan Vinaigrette może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje 93 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 299 kalorii. Przynosi wam to moje przepisy. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę z cytryny, kolendrę, Bazyl i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Warzywa z parmezanem Vinaigrette, Pieczony koper włoski z parmezanem Vinaigrette, oraz Sałatka rzymska z parmezanem Vinaigrette.
Instrukcje
Ser parmezan, oliwa z oliwek, Skórka z cytryny, sok z cytryny, ocet balsamiczny, czosnek, pieprz i sól w blenderze lub robocie kuchennym, aż będzie gładki.
Dodaj bazylii i kolendry; Puls 5 lub 6 razy lub tylko do mieszania.