Parmezan Szparagowy

Parmezan Szparagowy
Need a bezglutenowa i pierwotna przystawka? Szparagi parmezan może być wybitny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 85 kalorii, 6G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.57 za porcję. Mieszanka pieprzu, parmezan, czosnek w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Parmezan Szparagowy, Parmezan Szparagi, oraz Parmezan Szparagi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Szparagi gotować zgodnie z zaleceniami na opakowaniu-z wyjątkiem dodawania grzybów w ostatniej chwili gotowania; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
2
Pozostałe składniki wymieszać ze szparagami i grzybami.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia26
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn