Parmezan Smażona Cukinia
Parmezan smażona cukinia może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 6. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 114 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz cukinię, sól, mielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 31%, co nie jest zbyt wspaniałe. Spróbuj Piec Smażony Parmezan Cukinia Rund, Smażone patyczki cukinii z parmezanem, oraz Grillowany Parmezan Czosnek Cukinia I Panko Podsmażone Cukinia dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać bułkę tartą, 1/2 szklanki parmezanu, czosnek w proszku, pietruszka, i czarny pieprz w misce. Plastry cukinii zanurzyć w jajkach, następnie wcisnąć do mieszanki okruchów chleba, wytrząsając nadmiar.
Panierowaną cukinię układać na talerzu, podczas gdy resztę panierować; nie układać w stos.
Rozgrzać olej roślinny na dużej patelni na średnim ogniu. Smaż panierowaną cukinię na gorącym oleju w partiach do złotego koloru, około 3 minut; przełożyć na talerz wyłożony papierowym ręcznikiem.
Posypać 1 łyżką parmezanu i solą.