Parmezan Polenta z kiełbasą i pieczarkami

Parmezan Polenta z kiełbasą i pieczarkami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj parmezanu Polenta z kiełbasą i grzybami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 294 kalorie. Ten przepis służy 5 i kosztuje $1.76 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jeśli masz cukier, parmezan, Wino i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 66%, to danie jest dobre. Spróbuj Parmezan Polenta z kiełbasą i pieczarkami, Kremowy parmezan Polenta z pieczarkami i sosem pomidorowym, oraz Parmezan Polenta z cytryną tymianek Grzyby Dzikie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przebić kiełbaski; pokroić każdą po przekątnej na 1-calowe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
2
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Dodaj kiełbasę; gotować 3 protokół lub aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
4
Dodać wino i grzyby; przykryć, zmniejszyć ogień i gotować 10 protokół. Mieszaj od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
5
Usunąć kiełbasę z patelni. Gotować mieszaninę grzybów na średnim ogniu 5 minut lub aż ciecz prawie odparuje. Wymieszać z bazylią i pomidorami; gotować 1 minutę lub do ogrzania. Powrót kiełbasę na patelnię; zachować ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Podczas gdy sos jest gotowanie, przygotować polenta. Doprowadzić wodę do wrzenia w średnim rondlu; wymieszać polentę, czosnek w proszku, cukier i sól. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu; gotuj do zgęstnienia (około 5 minut), często mieszając. Wymieszać z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
7
Podawać z mieszanką kiełbas.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia27
Magazyn