Parmezan-Papryka

Parmezan-Papryka
Ten przepis służy 24. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 63 kalorie. Na 7 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz samodzielnie rosnącą mąkę z miękkiej pszenicy, parmezan, margarynę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Herbed Polędwiczki Wieprzowe Z Parmezanem-Papryka Tosty, Grzanki Czosnkowo-Parmezanowe, oraz Tosty Z Parmezanem Ciabatta dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 3 składniki.
2
Masło pokroić w mieszankę mąki z blenderem do ciasta, aż będzie kruche; dodać maślankę, mieszając do zwilżenia suchych składników.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Ciasto wyłożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię; zagnieść 3 do 4 razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
4
Rozwałkuj ciasto do grubości 1/4 cala; Wytnij okrągłym nożem 2-calowym i umieść na blasze do pieczenia. Reroll i wyciąć ozdoby, jeśli to konieczne, aby 2 tuzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Piec w 425 przez 12 do 15 minut lub do lekko rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Uwaga: użyliśmy Martha White self-rising miękkiej mąki pszennej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka PszennaMąka Pszenna
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia3
Magazyn