Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj parmezanu Orzo Pastan. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.09 za porcję. Jedna porcja zawiera 383 kalorie, 14g białka, oraz 13g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz balsamiczny, oliwę z oliwek, groszek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 73%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Parmezan Orzo Makaron, Parmezan i szpinak Orzo, oraz Parmezan i szpinak Orzo dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Orzo ugotować w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Dwie minuty przed makaronem dodaj groszek. Gotować, aż makaron jest gotowy i groszek są miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
2
Odcedzić; wlać do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Czosnek, bazylia, sól, pieprz, ocet, oliwa z oliwek i pietruszka ubić razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
SOS polać gorącym makaronem i posypać parmezanem. Wrzucić dobrze połączyć i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem