Parmezan-Herb Crusted Tofu Sandwich
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać parmezan-Herb Crusted Tofu Sandwich spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 429 kalorii, 22g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 1,92 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać parmezan, szczypiorek, tofu, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Parmezan - ziołowy łosoś z cytrusami Orzo, Parmezan Crusted Pesto Grillowana Kanapka Z Serem, oraz Zupa z dzikich grzybów z rukolą i orzechami włoskimi i bułkami z parmezanem z masłem ziołowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować tofu, pokroić w poprzek na 12 plastrów.
Umieść dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodaj tofu; gotować 5 minut z każdej strony.
Wyjąć tofu z patelni; ostudzić do temperatury pokojowej.
Połączyć bułkę tartą, parmezan, majeranek, pikantny, tymianek i 1/8 łyżeczki pieprzu.
Połącz 1/8 łyżeczki pieprzu, mleka, soli i białek.
Umieść mąkę w płytkim naczyniu; pogłębiać 1 plasterek Tofu w mące. Zanurzyć w mieszaninie mleka; pogłębiać w mieszaninie bułki tartej. Powtórz procedurę z pozostałą mąką, tofu, mieszaniną mleka i bułką tartą.
Umieść patelnię nonstick pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu, aż będzie gorąca.
Dodaj tofu; smażyć 3 minuty z każdej strony.
Połączyć majonez, szczypiorek, sos sojowy i czosnek.
Rozprowadzić 1 łyżkę mieszanki majonezu równomiernie na ściętych bokach każdej bułki. Ułóż 1 liść sałaty i 3 plastry pomidora na dolnej połowie każdej bułki; top każdy z 3 plastrami tofu. Przykryj wierzchami bułek.