Parmezan Czarny-Pieprz Biscotti
Przepis parmezan czarny pieprz biszkopt jest gotowy w około 5 godzin i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe i pierwotne opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 43 kalorie. Ten przepis służy 60. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz masło, parmigiano-reggiano, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Parmezan Pieprz Czarny Biscotti, Parmezan Pieprz Czarny Biscotti, oraz Parmezan Pieprz Czarny Biscotti.
Instrukcje
Umieść stojaki w górnej i dolnej części piekarnika i rozgrzej piekarnik do 177°.
Pulsuj ziarna pieprzu w młynku, aż do grubo zmielonego.
W dużej misce wymieszać mąkę, proszek do pieczenia, sól, 2 szklanki sera i 1 łyżkę zmielonego czarnego pieprzu. Zmiksować na maśle blenderem do ciast lub opuszkami palców, aż mieszanina będzie przypominała grubą potrawę.
3 jajka ubić z mlekiem i dodać do mieszanki mąki, mieszając widelcem do uzyskania miękkiego ciasta.
Ciasto wyłożyć na lekko posypaną mąką powierzchnię i ćwiartkę ciasta. Używając dobrze obsypanych mąką rąk, uformuj każdy kawałek w lekko spłaszczoną 12-calową kłodę (około 2 cale szerokości i 3/4 cala wysokości).
Przenieść dzienniki do 2 ungreased dużych blach do pieczenia, układanie dzienników o 3 cale od siebie.
Pozostałe jajko ubić i posmarować kłodami, następnie posypać równo czubkami kłod, pozostałym 1/4 szklanki sera i 1/2 łyżki zmielonego pieprzu.
Piec, obracając arkusze o 180 stopni i zmieniając pozycję arkuszy w połowie pieczenia, aż kłody będą bladoniebieskie i twarde, łącznie około 30 minut. Chłodne dzienniki do ogrzania na prześcieradłach na stojaku, około 10 minut.
Obniżyć temperaturę pieca do 149°.
Ostrożnie przenieś 1 ciepłą kłódkę na deskę do krojenia i pokrój ukośnie na plastry o grubości 1/2 cala ząbkowanym nożem. Ułóż plastry, pokrój boki w dół, w 1 warstwie na blasze do pieczenia. Powtórz z pozostałymi dziennikami, przenosząc plasterki na arkusze.
Piec, obracając się raz, aż złoty i chrupiące, 35 do 45 minut łącznie. Fajne biszkopty na blachach do pieczenia na stojakach, około 15 minut.