Papryka Zielona Nadziewana Kiełbasą Prego®

Papryka Zielona Nadziewana Kiełbasą Prego®
Need a gluten free side dish? Zielona papryka nadziewana kiełbasą Prego® może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis zawiera 8 porcji z 364 kalorie, 13g białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 12% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 34 osoby zrobiły ten przepis i zrobiłyby go ponownie. Jeśli masz częściowo odtłuszczony ser mozzarella, sos, liście oregano i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 49%. Ten wynik jest całkiem dobry. Spróbuj Papryka Zielona Nadziewana Kiełbasą Prego® , Papryka Nadziewana Prego ® Good-For-You, oraz Pieczona Zielona Chilijska Kiełbasa Z Kurczaka I Kukurydza Nadziewana Papryką Poblano podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej olej na 10-calowej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodać kiełbasę i gotować, aż będzie dobrze rumiane, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
3
Dodać cebulę i oregano i gotować, aż cebula będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
4
Wylać tłuszcz. Wymieszać z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
5
Paprykę ułożyć w naczyniu do pieczenia o wymiarach 13x9x2 cali. Wymieszać kiełbasę z papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
6
Polać sosem nadziewaną paprykę. Przykryj naczynie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
7
Piec w temperaturze 400 stopni F przez 40 minut lub do miękkości papryki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn