Papryka Nadziewana Wolnooparkowa
Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 90 kalorii, 6G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Jeśli 46 centów za porcję spada w budżecie, wolno-Cooker faszerowane papryki może być wybitny bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap przepis do wypróbowania. Udaj się do sklepu i odbierz bloki velveeta, mieloną wołowinę, ryż instant i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z KraftRecipes.com ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Papryka Nadziewana Na Wolnym Ogniu, Papryka Faszerowana Indykiem, oraz Papryka Nadziewana Na Wolnym Ogniu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Paprykę pokroić wzdłuż na pół.
Usunąć i wyrzucić błony i nasiona.
Wymieszać mięso, ryż, groszek, i 1/4 szklanki wody i sos barbecue tylko do mieszania; łyżka do papryki.
Połącz pozostałą wodę i sos barbecue w powolnej kuchence spryskanej sprayem do gotowania.
Dodać papryki, wypełnione boki do góry; top z VELVEETA. Pokrywa z pokrywką. Gotować na niskim 5 do 7 godzin (lub na wysokim 2-1/2 do 3-1/2 godzin).
Podawać paprykę polaną sosem barbecue z wolnej kuchenki.