Papryka Nadziewana Miodem

Papryka nadziewana miodem może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru dania głównego. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 706 kalorii, 18g białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 1,85 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 52 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz slivered migdały, miód, papryka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać rodzynki, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding ryżowy z rodzynkami i cynamonem jako deser. Jest dostarczany przez recipes.prevention.com. od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Miód wieprzowy i papryka, Faszerowana Czerwona Papryka, oraz Faszerowane Papryki My Way dla podobnych receptur.