Papryka Faszerowana Serem: Chile Rellenos
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać papryki nadziewane serem: Chile Rellenos spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje 81 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 230 kalorii, 8G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 58 minut. Mieszanka papryki, mąki kukurydzianej, oleju z pestek winogron i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Quinoa-Nadziewane Chile Rellenos, Papryka Poblano Nadziewana (Chiles Rellenos), oraz Pimentones Rellenos (Papryka Nadziewana Po Kolumbijsku) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
Paprykę posmarować 2 łyżkami oleju (zachowując równowagę oleju) i smażyć, aż poczernieje, około 10 minut.
Zdejmij i przykryj patelnię folią lub użyj szczypiec do przenoszenia papryki do plastikowej torby.
Niech "spocić" na 15 minut. Pomoże to usunąć skórę z pieprzu.
W małej misce wymieszaj ser jack, kozi ser, tymianek, rozmaryn i szałwia, a następnie zmiksuj.
Z papryki obrać zwęgloną skórę i każdą paprykę napełnić około 2 łyżkami mieszanki serowo-ziołowej.
Podgrzać pozostałe 2 łyżki oleju na średnim ogniu na dużej patelni.
Rozłóż niebieską mączkę kukurydzianą na kawałku woskowanego papieru i zwiń faszerowaną paprykę, aby pokryć ją mączką kukurydzianą. Posmaruj paprykę ze wszystkich stron, pozostawiając niezakłóconą przez pierwsze 2 minuty, aby umożliwić mączkę kukurydzianą zintegrować się z powierzchnią papryki i umożliwić proces karmelizacji, aby rozpocząć, aby zapobiec odpadaniu mączki kukurydzianej.
Przełożyć na talerz i odstawić na 5 minut przed podaniem.