Papryka Faszerowana Serem: Chile Rellenos

Papryka Faszerowana Serem: Chile Rellenos
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać papryki nadziewane serem: Chile Rellenos spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje 81 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 230 kalorii, 8G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 58 minut. Mieszanka papryki, mąki kukurydzianej, oleju z pestek winogron i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Quinoa-Nadziewane Chile Rellenos, Papryka Poblano Nadziewana (Chiles Rellenos), oraz Pimentones Rellenos (Papryka Nadziewana Po Kolumbijsku) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Paprykę posmarować 2 łyżkami oleju (zachowując równowagę oleju) i smażyć, aż poczernieje, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Zdejmij i przykryj patelnię folią lub użyj szczypiec do przenoszenia papryki do plastikowej torby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
4
Niech "spocić" na 15 minut. Pomoże to usunąć skórę z pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
5
W małej misce wymieszaj ser jack, kozi ser, tymianek, rozmaryn i szałwia, a następnie zmiksuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
Ser Monterey JackSer Monterey Jack
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Z papryki obrać zwęgloną skórę i każdą paprykę napełnić około 2 łyżkami mieszanki serowo-ziołowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
7
Podgrzać pozostałe 2 łyżki oleju na średnim ogniu na dużej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
8
Rozłóż niebieską mączkę kukurydzianą na kawałku woskowanego papieru i zwiń faszerowaną paprykę, aby pokryć ją mączką kukurydzianą. Posmaruj paprykę ze wszystkich stron, pozostawiając niezakłóconą przez pierwsze 2 minuty, aby umożliwić mączkę kukurydzianą zintegrować się z powierzchnią papryki i umożliwić proces karmelizacji, aby rozpocząć, aby zapobiec odpadaniu mączki kukurydzianej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
9
Przełożyć na talerz i odstawić na 5 minut przed podaniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W58 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Magazyn