Papryka faszerowana kiełbasą i ryżem
Kiełbasa i papryka nadziewana ryżem może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 280 kalorii. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, mielony kminek, błyskawiczny brązowy ryż i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 39 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Dziki ryż i kiełbasa faszerowane papryki, Nadziewana papryka z kurczakiem włoską kiełbasą, ryżem i szpinakiem, oraz Papryka Faszerowana Kiełbasą.
Instrukcje
Ugotuj ryż zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Odetnij wierzchołki papryki; wyrzuć wierzchołki, nasiona i membrany.
Umieścić paprykę, Wyciąć Boki w dół, w naczyniu do pieczenia 11 x 7 cali pokrytym natryskiem do gotowania; przykryć folią. Kuchenka mikrofalowa w wysokiej 3 minut lub do papryki są chrupiące-przetargu.
. Gotuj kiełbasę i cebulę na dużej patelni nonstick pokrytej sprayem do gotowania na średnim ogniu, aż rumiane, mieszając, aby pokruszyć kiełbasę.
Dodać ugotowany ryż, natkę pietruszki i kolejne 6 składników.
. Rozgrzej piekarnik do 35
. Przekręć paprykę i łyżkę około 1/2 szklanki mieszanki kiełbasy do każdej papryki; posypać serem.
Piec w 350 przez 15 minut lub do rozpuszczenia sera i dokładnie ogrzać mieszankę ryżu.