Papryka faszerowana fetą i karczochem Nicka

Papryka faszerowana fetą i karczochem Nicka
Fetan Nicka i papryka nadziewana karczochem to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 290 kalorii, 6G białka, oraz 14g tłuszczu. Na 2,16 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 27 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Mieszanka papryki, zielonej cebuli, sera feta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 94%, to danie jest doskonałe. Spróbuj Piknik nadziewany: pomidory nadziewane Tunanem i karczochem, czerwona papryka, Fetan i ciecierzyca nadziewane cukinią, orzechy i brązowy cukier nadziewane jabłka Macintosh, Feta-Nadziewane Karczochy, oraz Papryka Faszerowana Fetą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W rondlu zagotować ryż i wodę. Zmniejsz ogień do średnio-niskiego, przykryj i gotuj na wolnym ogniu, aż ryż będzie miękki, a płyn zostanie wchłonięty, 45 do 50 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
RyżRyż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu; gotować i wymieszać zieloną cebulę i czosnek, aż pachnące, 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodaj karczoch serca, pomidor, bazylia, płatki czerwonej papryki, i czarny pieprz. Gotować i wymieszać mieszaninę karczochów aż do ogrzania przez, o 5 protokół. Wymieszać ryż i zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
Karczochy SercaKarczochy Serca
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
KarczochKarczoch
PomidorPomidor
BazyliaBazylia
RyżRyż
5
Na dno każdej czerwonej papryki pokruszyć około 1 łyżeczki sera feta. Łyżka mieszanki ryżu do każdej czerwonej papryki, aby wypełnić połowę. Pokruszyć kolejną łyżeczkę sera feta nad nadzieniem; top z większą ilością nadzienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
Ser FetaSer Feta
RyżRyż
6
Umieść czerwoną paprykę w szklanym naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do PieczeniaSzklana Patelnia Do Pieczenia
7
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ser feta stopi się i czerwona papryka będzie lekko miękka, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
Ser FetaSer Feta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia69
Magazyn