Papryka Czerwona Polenta Crostini

Papryka Czerwona Polenta Crostini
Czerwona papryka Polenta Crostini może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 105 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz ocet balsamiczny, polentę, przyprawy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką, dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki, oraz Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki dla podobnych receptur.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia4
Magazyn