Papryka Czerwona Frittata Kwadraty

Czerwony pieprz Frittata kwadraty może być tylko głównym daniem szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 219 kalorii. Na 1,73 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jeśli masz cebulę, sól koszerna i pieprz, kozi ser i kilka innych składników na rękę, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, wegetariańskie i דל פחמימות,zne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką, dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki, oraz Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 400 F.
Rozgrzać olej w dużej żaroodpornej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować, mieszając od czasu do czasu, przez 3 protokół.
Dodać paprykę i 1/2 łyżeczki soli i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą miękkie, 8 do 10 protokół. W średniej misce ubić jajka, 1 łyżeczkę soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Wymieszać z natką pietruszki.
Wlać warzywa na patelni, wymieszać raz, i pokruszyć ser na górze.
Przenieść do piekarnika i piec, aż środek jest ustawiony, 18 do 20 minut. Wysunąć z patelni i pokroić w kwadraty przed podaniem ciepłym lub w temperaturze pokojowej. Wskazówka: aby uzyskać dodatkowy dotyk, dodaj chorizo. Pokroić w kostkę 4 uncje hiszpańskiego chorizo (kiełbasa peklowana) i wymieszać z ugotowaną cebulą i papryką.