Pappardelle ze szpinakiem, ziołami i ricottą
Pappardelle z dzieckiem szpinak, zioła, i Ricotta może być tylko przystawka szukasz. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 320 kalorii. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz liście szpinaku dla niemowląt, ser Pecorino romano, pappardelle i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 27 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Szpinak i Ricotta Pappardelle, Farfalle Ze Szpinakiem, Orzechami Włoskimi I Ricottą, oraz Pappardelle z wędzonym masłem i ziołami.
Instrukcje
Makaron ugotować z 1 łyżką soli koszernej zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając dodatkowy tłuszcz.
Odcedzić w durszlaku nad miską i zarezerwować 1 szklankę płynu do gotowania.
Połącz 1/2 szklanki reserved gorący płyn do gotowania i ser ricotta w robocie kuchennym lub blenderze, i proces aż dobrze wymieszane.
Połączyć gorący makaron, mieszanka sera, szpinak, i pozostałe składniki w dużej misce; wrzucić delikatnie do herbu.
W razie potrzeby dodaj dodatkowy płyn do gotowania, aby zwilżyć.