Pappardelle Z Pikantnym Sosem Mięsnym
Pappardelle z pikantnym sosem mięsnym może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 143 kalorie. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. Ten przepis z realsimple.com ma 24 fanów. Jeśli masz mieloną wołowinę, czosnek, pappardelle i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Pappardelle z czerwonym winem i mięsnym Ragù, Pappardelle z niesamowitym wolno gotowanym mięsem, oraz Spaghetti Squash z pikantnym sosem mięsnym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Odcedzić i zwrócić go do garnka.Tymczasem rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać wołowinę i gotować, rozbijając go łyżką, aż rumiane, 4 do 5 protokół.Wymieszać czosnek, anchois, czerwony pieprz, łyżeczka soli i łyżeczka czarnego pieprzu.
Dodać pomidory i wino i dusić, mieszając od czasu do czasu, aż lekko zgęstnieje, 8 do 10 protokół.Wrzucić makaron z sosem i filiżanką parmezanu.
Przed podaniem posypać pozostałym parmezanem.