Papas con Espinacas (ziemniaki ze szpinakiem)
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać Papas con Espinacas (ziemniaki ze szpinakiem) spróbować. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, cały 30, i wegańskie przepis ma 153 kalorie, 6G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. 82 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz ząbki czosnku, sok z cytryny, szpinak, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Espinacas Guisadas (Kolumbijski Duszony Szpinak), Zupa z soczewicy i szpinaku (Sopa de Lentejas con Espinacas), oraz Wegańskie: Garbanzos con Espinacas y Jengibre (Hiszpański gulasz z ciecierzycy i szpinaku z imbirem).
Instrukcje
Włóż ziemniaki do garnka, przykryj wodą i zagotuj na średnim ogniu. Posolić wodę i gotować, aż ziemniaki będą miękkie.
Odcedzić ziemniaki i ustawić aside.In duży rondel na średnim ogniu.
Dodać olej, cebulę, czosnek i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula zacznie mięknąć, o 1 minutę.
Dodać szpinak i płatki czerwonej papryki i gotować, o 3 protokół.
Dodać ziemniaki, sól i sok z cytryny.Wymieszać i gotować około 5 minut więcej. Doprawić solą i pieprzem.