Papas Chorreadas (kolumbijskie ziemniaki z serem i sosem pomidorowym)
Papas Chorreadas (kolumbijskie ziemniaki z serem i sosem pomidorowym) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,85 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 677 kalorii, 23G białka, oraz 44g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 195 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, złote ziemniaki yukon, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ser można śledzić to danie główne z Bianca Deser Grillowany Ser jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Gotowane Ziemniaki Po Kolumbijsku (Papas Chorreadas), ZIEMNIAKI Z SOSEM SEROWYM (PAPAS CHORREADAS), oraz Papas Chorreadas (ziemniaki z sosem śmietanowym).
Instrukcje
Umieść ziemniaki w dużym garnku i przykryj zimną wodą o 2 cale. Słoną wodą obficie, a następnie umieścić na dużym ogniu. Doprowadzić do wrzenia i gotować, aż ziemniaki będą całkowicie miękkie, około 20 minut po ugotowaniu.
W międzyczasie rozgrzać oliwę w dużym rondlu na średnim ogniu, aż się połysk.
Dodać cebulę i gotować, często mieszając, aż lekko zmięknie, o 3 protokół.
Dodaj pomidory i wymieszaj, aby połączyć. Doprowadzić do wrzenia, dostosować ciepło, aby utrzymać delikatne gotować, i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż prawie nie pozostaje płyn, o 15 protokół.
Dodać śmietanę, upiec na wolnym ogniu i gotować, aż sos się połączy i uzyska konsystencję lekkiej farby.
Ziemniaki odsączyć i przełożyć na półmisek. Przyprawiamy sosem do smaku, następnie mieszamy starty ser, podgrzewamy, aż ser ledwo zacznie się topić (powinien pozostać gruby w lekkich twarogach). Łyżka sosu na ziemniaki, i podawać natychmiast.