Panzanella Pomidorowa
Pomidor Panzanella może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 425 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.13 za porcję. Jeśli masz pod ręką ogórek, cebulę, pomidory i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Z łyżeczką wynik 59%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Karczoch i pomidor Panzanella, Tomato Bruschetta Panzanella, oraz Heirloom Tomato Panzanella.
Instrukcje
Wymieszać kukurydzę, pomidory, wino, kostki chleba tostowego, ogórek, oliwę z oliwek, cebulę, bazylię oraz sól i pieprz do smaku.
Dodać ocet i wrzucić do połączenia.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione z 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 60 dolarów za butelkę.
![Antinori Badia A Passignano Chianti Classico Gran Selezione]()
Antinori Badia A Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Intensywna rubinowa czerwień w Kolorze, wino pokazuje aromaty zarówno owoców, jak i typowe odczucia dębu, które łączą się harmonijnie i oferują również nuty balsamiczne i grafitowe na nosie. Podniebienie jest bogate, z elastycznymi i zrównoważonymi taninami wraz z żywą świeżością typową dla Sangiovese. Wykończenie i posmak są godne uwagi i powtarzają nuty owoców jagodowych, które najpierw poczuły się na nosie.