Panko Smażone Paski Rybne
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj smażonych pasków rybnych Panko. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.41 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 39g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 318 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz sól, czosnek w proszku, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby skorzystać z panko można śledzić to danie główne z Panko Crusted Brownie Pie jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Paski Rybne Panko Panfried, Piekarnik Panko - "Smażona" Ryba, oraz Zapiekane Paski Z Kurczaka Panko dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 3 składniki; posypać równomiernie rybą.
Maślankę umieścić w płytkim naczyniu.
Umieść panko w innym płytkim naczyniu. Pracując z 1 kawałkiem ryby na raz, zanurz rybę w maślance i pogłębiaj w panko.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodaj połowę oleju do patelni; dodaj połowę ryb. Zmniejszyć ogień do średniej; gotować 4 minuty z każdej strony lub aż ryby płatki łatwo podczas testu z widelcem. Powtórz procedurę z pozostałym olejem i rybą.
Podawać z: fasolką szparagową Dijon
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 46 dolarów za butelkę.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Jasny żółty / złoty kolor, dość jasny. Wspaniały dymny aromat, typowy dla tego winogrona na wapieniu w Alzacji(brak nowego dębu w naszych winach, po prostu bardzo długi całkowity kontakt z osadem). Niektóre lekkie redukcyjne aromaty, które rzeczywiście pasują do stylu suchego Pinot-Gris. Podniebienie jest bogate i kremowe, o aksamitnej konsystencji, ale w pełni suche. Jest to łatwe wino do picia teraz, ponieważ nie ma zbędnej wagi. Wykończenie jest ładne i okrągłe, ale w pełni suche. Złożona mieszanka wapienia zapewnia doskonałą równowagę kwasową i pewną wagę. W ciągu najbliższych kilku lat powinno się ono bardzo dobrze rozwijać.