Panko-Kotlety Schabowe Panierowane
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj panierowanego kotleta wieprzowego. Na $2.9 za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 55g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 603 kalorie. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka japońskiej bułki tartej, szałwii, grube kotlety wieprzowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Panko-kotlety schabowe, Chrupiące Kotlety Wieprzowe Panko, oraz Kotlet Schabowy Panierowany.
Instrukcje
Lekko ubić jajko w płytkiej misce. Na talerzu wrzucić panko z parmezanem, szałwią, 1/2 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu. Kotlety schabowe doprawić solą i pieprzem. Kotlety zanurzyć w jajku, a następnie wcisnąć je do przyprawionych okruchów do herbu.
W dużej patelni nonstick, podgrzać oliwę z oliwek, aż się połysk.
Dodać kotlety i smażyć na umiarkowanym ogniu, obracając od czasu do czasu, aż złoty kolor i gotowane przez, o 10 protokół.
Kotlety przełożyć na talerze i podawać.