Panierowane Kurczaki Z Makaronem
Przepisów na dania główne nigdy za wiele, więc wypróbuj Panierowane Kurczaki z Makaronem. Jedna porcja tego dania zawiera około 30 g białka , 23 g tłuszczu i łącznie 508 kalorii . Ten przepis jest przeznaczony dla 4 osób i kosztuje 1,81 USD za porcję. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut . Udaj się do sklepu i kup czosnek, sól czosnkową, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 54% wyniku , co oznacza, że jest solidny. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Panierowane paluszki z kurczaka , Panierowane kotlety z kurczaka i Pieczone i panierowane przegrzebki .
Instrukcje
Ugotuj makaron zgodnie z instrukcją na opakowaniu. W międzyczasie połącz soki z cytryny i limonki; odłożyć na bok.
Umieść bułkę tartą w dużej zamykanej plastikowej torbie; dodawaj kurczaka, po jednym kawałku, i potrząśnij, żeby się nim pokrył.
Na dużej patelni, na średnim ogniu, smaż kurczaka i czosnek na 2 łyżkach masła, aż kurczak przestanie być różowy, obracając go i od czasu do czasu posypując mieszanką soku.
Odcedź makaron; wymieszać z solą czosnkową, proszkiem czosnkowym i pozostałym masłem, aż masło się rozpuści.
Podawać z polędwiczkami z kurczaka.