Panettone Panzanella z pancettą i brukselką

Panettone Panzanella z pancettą i brukselką
Need a bezglutenowa i pierwotna przystawka? Panettone Panzanella z Pancettan i brukselka może być spektakularny przepis spróbować. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 586 kalorii, 11g białka, oraz 38 g tłuszczu. Na $3.45 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 37 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Udaj się do sklepu i odbierz radicchio, ocet jabłkowy, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 91%, co jest niesamowite. Spróbuj Panettone Panzanella z Pancettanem i brukselką, Żytnia Sałatka Panzanella z brukselką, Pastrami i Dijon Vinaigrette, oraz Brukselka z pancettą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić masło w ciężkiej średniej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodaj plasterki jabłka i smażyć na złoty kolor, obracając od czasu do czasu, o 6 protokół. Przykryć; gotować do bardzo miękkiej, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
3
Przenieść plasterki jabłek i soki patelni do blendera i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodaj olej, ocet i szalotki. Zmiksować na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienki-Cienki-
5
Dodać cydr, 2 łyżki na raz, mieszając do wylewanej konsystencji. Doprawić winegret solą i pieprzem. DO AHEAD: może być wykonany 1 dzień wcześniej. Kryj się i wyluzuj. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed użyciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
3 łyżki Winegretu Z Wermutu3 łyżki Winegretu Z Wermutu
2 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Syropu Klonowego2 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Syropu Klonowego
1
Rozgrzej piekarnik do 204°. Spryskaj dużą blachę do pieczenia z nieprzywierającym sprayem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Umieścić panettone w dużej misce. Roztopić masło na małej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Włoskie Panettone, Około 1,2 FuntaWłoskie Panettone, Około 1,2 Funta
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Dodaj czosnek, szałwię i tymianek. Sauté aż pachnące, o 1 minuta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
4
Wlać mieszaninę masła na panettone; wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Włoskie Panettone, Około 1,2 FuntaWłoskie Panettone, Około 1,2 Funta
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
5
Dodać ser i posypać solą i pieprzem; wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
6
Rozłóż kostki na przygotowanym arkuszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
7
Piec grzanki, aż blady złoty, mieszając od czasu do czasu, o 6 protokół. Schłodzić na blasze do 6 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzankiGrzanki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
1
Umieścić radicchio w dużej misce z wodą i lodem. Schłodzić co najmniej 1 godzinę i do 3 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Plus 2 łyżki SoliWoda Plus 2 łyżki Soli
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Sauté pancetta w dużej patelni na średnim ogniu, aż ostry; przenieść do ręczników papierowych do drenażu. Brukselkę ugotować w dużym rondlu z wrzącej osolonej wody do miękkości, około 7 minut; odcedzić. Czy z wyprzedzeniem: można przygotować 2 godziny wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Odstawić w temperaturze pokojowej.
4
Połączyć grzanki, pancetta, i brukselka w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
GrzankiGrzanki
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Bardzo dobrze odcedzić i dodać do sałatki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Plus 2 łyżki SoliWoda Plus 2 łyżki Soli
6
Dodaj tyle vinaigrette do Płaszcz, podrzucając dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Winegretu Z Wermutu3 łyżki Winegretu Z Wermutu
7
Przełożyć sałatkę do dużej płytkiej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
W razie potrzeby posypać nasionami granatu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona GranatuNasiona Granatu
9
* Słodki, wypełniony owocami chleb jajeczny; dostępny w sklepach specialty foods, włoskich rynkach i wielu piekarniach.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChałaChała
Brzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W PlastryBrzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W Plastry
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia23
Magazyn