Panache Z Dyni

Panache Z Dyni
Panache z dyni może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 84 kalorie, 4G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 76 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka bułki tartej, pieprz, dynia, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Dziś Kolacja: Haricot Panaché, Słodki dyniowy Hummus z Pumpkin Pie prażone pestki dyni, oraz Makarony z dyni nadziewane kremem z gorzkiej czekolady Ganache dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Kalafior parowy, pokryty, 4 minuty lub do chrupkiego-przetargu, i odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
3
Połącz gotowany na parze kalafior, 1 łyżkę sera, 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu w 2-ćwiartkowej zapiekance pokrytej sprayem do gotowania i delikatnie wrzuć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
4
Umieść dynię w robocie kuchennym i przetwarzaj, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli ChceszCzerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli Chcesz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
5
Dodaj 1/4 łyżeczki soli, 1/8 łyżeczki pieprzu i kwaśną śmietanę i pulsuj, aż będzie gładka. Łyżka mieszanki dyni na kalafior.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Czerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli ChceszCzerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli Chcesz
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
6
Połączyć 1 łyżkę sera, bułkę tartą i natkę pietruszki; posypać mieszaniną dyni.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Czerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli ChceszCzerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli Chcesz
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
7
Piec w temperaturze 350 przez 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia38
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn