Panache Z Dyni
Panache z dyni może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 84 kalorie, 4G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 76 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka bułki tartej, pieprz, dynia, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Dziś Kolacja: Haricot Panaché, Słodki dyniowy Hummus z Pumpkin Pie prażone pestki dyni, oraz Makarony z dyni nadziewane kremem z gorzkiej czekolady Ganache dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kalafior parowy, pokryty, 4 minuty lub do chrupkiego-przetargu, i odcedzić.
Połącz gotowany na parze kalafior, 1 łyżkę sera, 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu w 2-ćwiartkowej zapiekance pokrytej sprayem do gotowania i delikatnie wrzuć.
Umieść dynię w robocie kuchennym i przetwarzaj, aż będzie gładka.
Dodaj 1/4 łyżeczki soli, 1/8 łyżeczki pieprzu i kwaśną śmietanę i pulsuj, aż będzie gładka. Łyżka mieszanki dyni na kalafior.
Połączyć 1 łyżkę sera, bułkę tartą i natkę pietruszki; posypać mieszaniną dyni.
Piec w temperaturze 350 przez 15 minut.