Pan-Smażone Sajgonki
Smażone sajgonki mogą być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji przystawek. Jedna porcja zawiera 93 kalorie, 7G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka pieprzu, imbir, krewetki jumbo, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 39 minut. Jest to bardzo przyjazny dla budżetu przepis dla fanów chińskiego jedzenia. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 32%. Podobne przepisy to Pan-Smażone Sajgonki, Pieczone Nie Smażone Bułeczki Z Jajkiem, oraz Bułeczki Smażone-Sumowe.
Instrukcje
Połączyć 3 łyżki sosu chili i kiełki fasoli, podrzucając dobrze do herbu.
Pracując z 1 owijką do jajek naraz (przykryj pozostałe owijki, aby zapobiec wyschnięciu), umieść owijkę na powierzchni roboczej z 1 rogiem skierowanym w Twoją stronę (owijka powinna wyglądać jak diament). Łyżka o 2 czubate łyżki mieszanki kiełków fasoli do środka opakowania; top z 2 połówki krewetek i 1 1/2 cilantro łyżeczki. Fold dolnym rogu owijki nad wypełnieniem; fold w rogach bocznych. Zwilżyć górny róg owijki wodą; zwinąć galaretkę.
Umieścić jajko roll, szew stronie w dół, na blasze do pieczenia. Powtórz procedurę z pozostałymi opakowaniami, mieszanką kiełków fasoli, krewetkami i kolendrą.
Podgrzać 2 łyżki oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać 6 bułki, szew strony w dół; gotować 7 minut lub aż złoty, obracając od czasu do czasu.
Miejsce na stojaku z drutu. Powtórz procedurę z pozostałymi 2 łyżkami oleju i 6 sajgonkami.
Połączyć pozostałe 1 łyżka sosu chili, ocet, i pozostałe składniki.
SOS podawać z bułeczkami.