Pan-Smażone Chińskie Naleśniki

Pan-Smażone Chińskie Naleśniki
Smażone na patelni chińskie naleśniki mogą być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru porannego posiłku. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 31 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje 5 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Ten przepis jest lubiany przez 186 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, zieloną cebulę, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów chińskiego jedzenia. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 32%. Spróbuj Naleśniki Z Blachy, Chińska kiełbasa smażony ryż z chrupiącą smażoną szalotką, oraz Chińskie Naleśniki Z Kaczką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Sól rozpuścić w ciepłej wodzie i wymieszać w 1 szklance mąki, aby uzyskać miękkie ciasto. Ciasto wyłożyć na dobrze obsypaną mąką powierzchnię roboczą i zagniatać, aż będzie lekko sprężyste, około 5 minut. Jeśli ciasto jest lepkie, zagnieść w 1/4 łyżeczki oleju roślinnego. Ciasto podzielić na 8 równych kawałków i zachować kawałki pokryte szmatką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WodaWoda
SólSól
2
W misce wymieszaj 1/4 szklanki mąki z 1 łyżką oleju roślinnego, aby uzyskać mieszaninę jak drobne okruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Na mąki powierzchni roboczej, rozwałkować kawałek ciasta na cienki kwadrat o wielkości około 5x7 cali, umyć ciasto z tosty oleju sezamowego, i posypać lekko z około 1 1/2 łyżeczki mieszaniny mąki i oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej SezamowyOlej Sezamowy
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
RolkaRolka
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
4
Na ciasto posypać ok. 1 łyżką posiekanej zielonej cebuli i równomiernie rozprowadzić cebulę. Zaczynając od długiego końca, rozwałkuj ciasto w kształt liny i szczyp szew, a końce zamknięte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
CiastoCiasto
CebulaCebula
RolkaRolka
5
Zwiń kształt liny w płaską spiralę i lekko naciśnij rękami, aby zwinąć spiralę i nie dopuścić do jej rozwinięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
6
Umieść spiralę na obsypanej mąką powierzchni roboczej i delikatnie rozwałkuj ją do naleśnika z cebulą złożoną w środku, często obracając naleśnik, gdy go rozwałkowujesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
RolkaRolka
7
Tocz delikatnie i często obracaj, aby nie robić dziur w naleśnikach. Gotowe naleśniki powinny mieć około 5 cali średnicy. Powtórz z resztą kawałków ciasta, robiąc 8 cebulowych naleśników.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
CebulaCebula
RolkaRolka
8
Rozgrzać patelnię nieprzywierającą na średnim ogniu i szczotkować olejem roślinnym. Smażyć każdy naleśnik na gorącej patelni, aż złoty kolor z obu stron, o 5 protokół na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Pokroić w kliny i podawać na ciepło.

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Winnica Leo Steen Saini Chenin Blanc z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Podobnie jak Transport na wiosenną łąkę, to urocze wino wyświetla kuszące aromaty rumianku, werbeny cytrynowej, tymianku i pikantnych cytrusów. Na długim, orzeźwiającym podniebieniu, doskonała naturalna kwasowość i wilgotna mineralność żwiru wprowadzają piękną energię do wina, przenosząc smaki zielonego jabłka i gruszki Anjou do jasnego, skoncentrowanego wykończenia.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn