Pan Seared Walleye z Puree z korzenia selera i sałatka z jabłkami
Pan Seared Walleye z Puree z korzenia selera i sałatka jabłkowa jest bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 296 kalorii, 21g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na $3.3 za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz masło, pyszne jabłko, jabłka granny smith i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olejek cytrynowy, możesz podążać za tym daniem głównym z Biszkopty Cytrynowe jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 38%. Spróbuj Przecier Z Korzenia Selera I Jabłka, Przeciery selerowo-korzeniowe i jabłkowe, oraz Korzeń selera, kalarepa i przecier jabłkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Saute walleye na dużym ogniu, aż złoty brąz i flip.
3
Umieść w piekarniku na 4 do 6 minut lub aż ryba zostanie ugotowana do średniej (około 140 stopni F).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Pokrojony w kostkę korzeń selera i jabłka Granny Smith gotujemy w osolonej wodzie do miękkości i wyjmujemy z płynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
W Dużej Misce Wymieszaj
Seler
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
5
Dodać masło i zacieru z masher ziemniaków, aż będzie gładka. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.