Pan-Seared Grouper with Sweet Ginger Relish
Pan-Seared Grouper ze słodkim imbirowym smakiem jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.47 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 194 kalorie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka sosu sojowego, imbir relish, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć imbir można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. Z łyżeczką wynik 83%, to danie jest doskonałe. Spróbuj Zapiekany tuńczyk i rukola z cebulowo-imbirowym smakiem, Imbir Pieczony łosoś w rosole Miso z Jalapeno-Scallion Relish i kluskami z cukinii, oraz Sekretny Składnik (Dżem Imbirowy): Słodki Imbirowy Pieczony Tuńczyk dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki; zmiksuj mieszankę na filetach.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj filety; gotuj 6 do 7 minut z każdej strony lub do momentu, gdy filety łatwo się płatkują podczas testowania widelcem.
Podawać ze słodkim imbirem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować, to wino FitVine Pinot Grigio. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
FitVine Wino Pinot Grigio
To lekko wytrawne białe wino ma jasny kolor. Jest czysty, chrupiący, świetnie smakuje z nutami kwiatowymi na nosie i smakami zielonego jabłka i nutą cytrusów. Wykończenie jest świeże.Ciesz się wieczorem bez poświęcania jutra.