Pan Seared Cilantro Crusted dorsz z chrzanem puree ziemniaczane z karmelizowaną cebulą i smażoną dynią Pattypan

Need a danie główne bezglutenowe i pescatariańskie? Pan Seared Cilantro Crusted dorsz z chrzanem puree ziemniaczane z karmelizowaną cebulą i smażone Squash Pattypan może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Na 6,2 USD za porcję, ten przepis okładki 53% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 46g białka, 73g tłuszczu, oraz w sumie 1165 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Jeśli masz pietruszkę, oliwę z oliwek, ziemniaki russet i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Z łyżeczką wynik 86%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Chrzan Puree Ziemniaczane Z Karmelizowaną Cebulą, Puree Ziemniaczane Z Karmelizowaną Cebulą I Chrzanem, oraz Karmelizowana cebula i chrzan puree ziemniaczane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło rozgrzać na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować powoli, aż głęboki złoty kolor.
Dodać ocet i tymianek, doprawić solą i pieprzem, gotować 2 minuty dłużej. Ziemniaki ugotować w dużym garnku z osoloną wodą do miękkości.
Dobrze odsączyć, dodać masło, śmietanę i chrzan, rozgnieść na gładką masę. Doprawić solą i pieprzem.
Ziemniaki umieścić w misce i top z cebulą.
Rozgrzać olej w średniej patelni saute.
Dodaj squash i saute aż tylko gotowane przez.
Dodać masło i gotować do rozpuszczenia.
Dodać natkę pietruszki i doprawić solą i pieprzem do smaku.
Pan Seared dorsz: Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Rozgrzać olej w dużej patelni saute. Dorsza z obu stron doprawiamy solą i pieprzem. Dredge skin-side in cilantro.
Umieść dorsza, kolendra-side w dół w oleju i saute aż lekko złoty kolor. Odwróć rybę i umieścić w piekarniku i kontynuować gotowanie przez 3 do 4 minut, aż po prostu gotowane przez.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na dorsza. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino można spróbować Ziobaffan Organic Pinot Grigio. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio