Pan De Sal-filipińskie bułeczki
Pan De Sal-filipińskie bułeczki wymagają mniej więcej 3 godziny i 8 minut od początku do końca. Ten przepis służy 20. Jedna porcja zawiera 133 kalorie, 5G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz aktywne drożdże, jajka, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 33%, który nie jest tak wybitny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Filipińskie Sajgonki, Filipińskie Sajgonki, oraz Lumpia Wegetariańska (Sajgonki Filipińskie).
Instrukcje
Umieść drożdże, mąkę chlebową, polepszacz chleba, cukier, sól, margarynę, jajka i 1 szklankę odparowanego mleka w maszynie do chleba w kolejności zalecanej przez producenta. Wybierz cykl ciasta i naciśnij start.
Po zakończeniu cyklu wyjmij ciasto z maszyny i uformuj 2-calowe kulki. Zanurz każdą kulkę w pozostałym odparowanym mleku, a następnie w suchej bułce tartej.
Umieścić rolki na blasze do pieczenia okruchy-side up. Przykryć luźno szmatką lub tworzywem sztucznym i odstawić do podwojenia rozmiaru, około 30 minut.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Piecz bułki przez 8 minut lub do złotego koloru na górze i na dole.