Ciasto Warstwowe Mocha
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciasta warstwowego Mocha. Na $19.97 za porcję, ten przepis okładki 66% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 83g białka, 389g tłuszczu, oraz w sumie 6681 kalorii. Ten przepis służy 1. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Jeśli masz krem knudsen, olej, syrop kukurydziany i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ciasto Warstwowe Mocha, Ciasto Warstwowe Mocha, oraz Ciasto Warstwowe Mocha dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Beat cake mix, suchy budyń mix, jajka, śmietana, olej i 1/2 szklanki każdej aromatyzowanej kawy rozpuszczalnej i wody w dużej misce z mikserem na niskiej prędkości tylko do zwilżenia, zatrzymując się często zeskrobać dno i bok miski. Beat na średniej prędkości 2 min. lub aż do dobrze wymieszane. Chop 4 oz. czekoladę; wymieszać z cieście.
Wlać do 2 natłuszczonych i posypanych mąką okrągłych 9-calowych patelni.
Piec 40-45 min. albo dopóki wykałaczka włożona do środka nie wyjdzie czysta. Schłodzić w patelni 10 min.
Wyjąć z patelni do stojaków Z Drutu; całkowicie schłodzić.
Wymieszaj pozostałą 1/4 filiżanki aromatyzowanej kawy rozpuszczalnej w chłodnym Batie. Ułóż warstwy ciasta na talerzu, rozprowadzając chłodną mieszankę z batem między warstwami. Masło mikrofalowe, syrop kukurydziany i pozostałą czekoladę i wodę w średniej misce do mikrofali na wysokości 1-1 / 2 min.; mieszaj, aż czekolada całkowicie się rozpuści.
Rozłóż na wierzchu ciasta, pozwalając glazury kapać w dół strony.