Pan de Muerto

Pan de Muerto
Pan de Muerto może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pole receptury przystawki. Ten wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 67 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 616 kalorii, 14g białka, oraz 14g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz kolorowy cukier, żółtka jaj, skórkę pomarańczową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 41%, co jest dobre. Podobne przepisy to Pan de Muerto, Pan de Muerto, oraz Patrycja Quintana ' s Pan de Muerto.

Instrukcje

1
Mąkę, cukier, drożdże i sól połączyć w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodać wodę i jajka i ubijać przez około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
3
Umieścić ciasto w misce z masłem i pozostawić do wyrośnięcia w ciepłym miejscu, aż podwoi się w wielkości, około 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
1
Gdy starter się podniesie, daj mu lekki cios, aby opróżnić go, a następnie rozbij na kawałki i umieść w misce do mieszania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
2
Wymieszać z cukrem, masłem i skórką pomarańczową. Ubić mąkę i osiem żółtek. Powoli mieszaj w wodzie, aż ciasto będzie lekko lepkie, ale gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
3
W razie potrzeby dodaj dodatkową wodę lub mąkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
4
Lekko zagnieść ciasto na posmarowanej mąką powierzchni roboczej, a następnie uformować je w okrągłą kopułę. Masło i mąkę miskę i umieścić ciasto w nim, przykryć, i odstawić w ciepłym miejscu, aż podwoi się w wielkości, o 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
1
Gdy ciasto wzrośnie, uderzyć go w dół. Odstawić jedną czwartą ciasta. Usypać pozostałe ciasto na posmarowanej mąką powierzchni roboczej. Naciśnij pięść wielkości kulki ciasta do 6-calowych rund. Przykryć i odstawić na 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
PunchPunch
2
Policz liczbę przygotowanych rund ciasta i podziel zarezerwowane ciasto na tę liczbę części. Uformuj każdą część w dwie kłody w kształcie kości, każda o długości około 7 cali, szczypając się w środku, tak aby końce były szersze niż środkowe. Ustaw na blasze do pieczenia i odstaw do wyrośnięcia, aż ciasta zostaną wykonane rośnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
3
Po wyrośnięciu ciasta układaj dwie kości na każdej rundzie, przecinając się w środku, tworząc poprzeczne kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
4
Posmaruj ciastka ubitymi żółtkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
1
Rozgrzej piekarnik do 163°. masło dwie blachy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Przenieś ciasto na prześcieradła i piecz przez 15 do 20 minut, aż ciasto będzie złote i sprężyste. Otwórz drzwi piekarnika i odstawić na 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
1
Wyjąć ciasto z piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Posmaruj powierzchnię każdego z nich roztopionym masłem i posyp cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
3
Ostudzić przed podaniem.
1
Rosca de Reyes (na Dzień Zmarłych)przygotuj ciasto i kształt w pierścień, rezerwując trochę ciasta do kości. Uformuj 5 Kości, zgodnie z opisem w przepisie, a na wierzchu pierścień z kośćmi, kandyzowanymi figami i kandyzowanymi paskami owoców.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Ciastek/ciasteczek PiernikowychMieszanka Ciastek/ciasteczek Piernikowych
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
2
Fragment ze świata ciast: 150 przepisów na słodkie tradycje z kultur bliskich i dalekich autorstwa Krystyny Castelli. © 2010 by Krystyna Castella. Opublikowane przez Storey Publishing. Zdjęcia © Renee Anjanette Photography, wykorzystane za zgodą Storey Publishing.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Magazyn