Pan Cream Puff
Pan krem Puff może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pudełko przepis Hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 362 kalorie. Ten przepis służy 15 i kosztuje 95 centów za porcję. 21 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka migdałów, jaj, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 38%, co nie jest takie super. Spróbuj Jabba the Puff - domowy krem Puff, Cream Puff Pie (aka cream puff cake lub eclair cake), oraz Biała ryba z małż, pędów kapusty i śmietany dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Smar i mąka patelnia 9x13 cali.
W rondlu lub w kuchence mikrofalowej doprowadzić wodę i margarynę do wrzenia.
Wymieszać z mąką, a następnie ubić jajka, po kolei.
Rozprowadzić mieszaninę na przygotowanej patelni; piec w nagrzanym piekarniku, aż nadmuchnie i złocisty, około 25 minut. Nacisnąć duże bąbelki drewnianą łyżką. Chłodny krem puff przed nadzieniem.
Do nadzienia: ubić serek śmietankowy, aż będzie puszysty. Wymieszać z mlekiem i budyniem mix. Ubić, aż mieszanina będzie gęsta, a następnie rozprowadzić na puff śmietany. Wierzch polać bitą polewą, skropić syropem czekoladowym i posypać migdałami. Przechowywać w lodówce 24 godziny przed podaniem.