Pan krem Puff może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pudełko przepis Hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 362 kalorie. Ten przepis służy 15 i kosztuje 95 centów za porcję. 21 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka migdałów, jaj, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 38%, co nie jest takie super. Spróbuj Jabba the Puff - domowy krem Puff, Cream Puff Pie (aka cream puff cake lub eclair cake), oraz Biała ryba z małż, pędów kapusty i śmietany dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Smar i mąka patelnia 9x13 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Ratujące życie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
W rondlu lub w kuchence mikrofalowej doprowadzić wodę i margarynę do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
¼ Czubatej Szklanki Mąki
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
3
Wymieszać z mąką, a następnie ubić jajka, po kolei.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Ratujące życie
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Rozprowadzić mieszaninę na przygotowanej patelni; piec w nagrzanym piekarniku, aż nadmuchnie i złocisty, około 25 minut. Nacisnąć duże bąbelki drewnianą łyżką. Chłodny krem puff przed nadzieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Arbolowy
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Do nadzienia: ubić serek śmietankowy, aż będzie puszysty. Wymieszać z mlekiem i budyniem mix. Ubić, aż mieszanina będzie gęsta, a następnie rozprowadzić na puff śmietany. Wierzch polać bitą polewą, skropić syropem czekoladowym i posypać migdałami. Przechowywać w lodówce 24 godziny przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Standardowa Miska Waflowa Zawierająca Około 50 Kalorii
Standardowa Miska Waflowa Z Około 50 Kaloriami
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
Pieprz Arbolowy
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów