Pan Cream Puff

Pan Cream Puff
Pan krem Puff może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pudełko przepis Hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 362 kalorie. Ten przepis służy 15 i kosztuje 95 centów za porcję. 21 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka migdałów, jaj, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 38%, co nie jest takie super. Spróbuj Jabba the Puff - domowy krem Puff, Cream Puff Pie (aka cream puff cake lub eclair cake), oraz Biała ryba z małż, pędów kapusty i śmietany dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Smar i mąka patelnia 9x13 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
W rondlu lub w kuchence mikrofalowej doprowadzić wodę i margarynę do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
3
Wymieszać z mąką, a następnie ubić jajka, po kolei.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Rozprowadzić mieszaninę na przygotowanej patelni; piec w nagrzanym piekarniku, aż nadmuchnie i złocisty, około 25 minut. Nacisnąć duże bąbelki drewnianą łyżką. Chłodny krem puff przed nadzieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Do nadzienia: ubić serek śmietankowy, aż będzie puszysty. Wymieszać z mlekiem i budyniem mix. Ubić, aż mieszanina będzie gęsta, a następnie rozprowadzić na puff śmietany. Wierzch polać bitą polewą, skropić syropem czekoladowym i posypać migdałami. Przechowywać w lodówce 24 godziny przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Standardowa Miska Waflowa Zawierająca Około 50 Kalorii1 Standardowa Miska Waflowa Zawierająca Około 50 Kalorii
Standardowa Miska Waflowa Z Około 50 KaloriamiStandardowa Miska Waflowa Z Około 50 Kaloriami
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia3
Magazyn