Pan Catalan

Pan Catalan
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać Pan Catalan spróbować. Jedna porcja zawiera 191 kalorii, 6G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten wegański przepis służy 4 i kosztuje 38 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz chleb wiejski, oliwę z oliwek extravirgin, ząbek czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką ocena 35%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Catalan Escarole, Katalońskie Ziemniaki, oraz Brokuły À La Catalan dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przetrzyj boki czosnku po jednej stronie każdej kromki chleba. Odrzuć czosnek. Rub 1 stronę każdego kromki chleba z pokrojonymi bokami połówek pomidorów; Rezerwuj pomidory do innego użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
2
Chleb posypać równomiernie solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Skropić olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Magazyn