Pan Catalan

Pan Catalan
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać Pan Catalan spróbować. Jedna porcja zawiera 191 kalorii, 6G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten wegański przepis służy 4 i kosztuje 38 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz chleb wiejski, oliwę z oliwek extravirgin, ząbek czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką ocena 35%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Catalan Escarole, Katalońskie Ziemniaki, oraz Brokuły À La Catalan dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przetrzyj boki czosnku po jednej stronie każdej kromki chleba. Odrzuć czosnek. Rub 1 stronę każdego kromki chleba z pokrojonymi bokami połówek pomidorów; Rezerwuj pomidory do innego użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
żółta Cebula, Pokrojona W Drobną Kostkę, Około 1/4 Szklankiżółta Cebula, Pokrojona W Drobną Kostkę, Około 1/4 Szklanki
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
2
Chleb posypać równomiernie solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
3
Skropić olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Płaskich Chlebków Naan, Pokrojonych Na ćwiartki8 Płaskich Chlebków Naan, Pokrojonych Na ćwiartki
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Magazyn