Pam-Ciasta Z Maślanym Syropem Miodowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Pam-Cakes z syropem miodowym z masłem. Ten przepis sprawia, że 34 porcje z 70 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz maślankę, cukier, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 34 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Naleśniki z dyni z masłem Pekan syrop klonowy, Miód Maślany Trail Mix, oraz Pojedyncze Ciasta Z Syropem Pomarańczowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mąkę i kolejne 4 składniki połączyć w dużej misce.
Ubić razem maślankę i jajka. Stopniowo mieszaj mieszaninę maślanki w mieszaninę mąki. Delikatnie wymieszać z masłem. (Ciasto będzie grudkowate.)
Wlać około 1/4 szklanki ciasta dla każdego naleśnika na gorącej patelni z masłem lub dużej patelni nonstick. Gotować naleśniki 3 do 4 minut lub aż szczyty są pokryte pęcherzykami i krawędzie wyglądają suche i gotowane. Włączyć i gotować 3 do 4 minut lub aż złoty kolor.
Umieść naleśniki w jednej warstwie na blasze do pieczenia i utrzymuj ciepło w piekarniku 200 do 30 minut.
Podawać z maślanym syropem miodowym.