Paluszki Kruche Z Czekoladą

Paluszki Kruche Z Czekoladą
Czekoladowe paluszki kruche mogą być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 711 kalorii, 6G białka, oraz 40 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 77 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka 3 szklanki brązowego cukru, chipsy czekoladowe, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Czekoladowe Migdałowe Paluszki, Czekoladowe Paluszki Kruche, oraz Ciasteczka Kruche Z Czekoladą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 163°. używając miksera elektrycznego, ubijaj masło, cukry i sól przez około 1 minutę. Beat in vanilla. Zmniejsz prędkość i dodaj mąkę w 3 dodatkach, ubijając tylko do wymieszania. Wymieszać 3/4 szklanki czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
WaniliaWanilia
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
PiekarnikPiekarnik
2
Przenieść ciasto do nie rozdrobnionej 13-na-9-calowej patelni do pieczenia. Naciśnij ciasto równomiernie na dnie patelni palcami.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Piec na złoty kolor, około 35 minut; nie underbake.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Ostudzić przez 5 minut.
5
Bułki przeciąć na patelni, wzdłuż i w poprzek na ćwiartki, a następnie wzdłuż na 32 prostokąty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka KrucheCiasteczka Kruche
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Ostudzić w patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Pozostałą czekoladę i olej roztopić w małym rondlu na małym ogniu, mieszając, aż będzie gładka. Połowę każdego ciastka zanurz w czekoladzie; umieść na papierze woskowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Pliki CookiePliki Cookie
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier WoskowanyPapier Woskowany
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
8
Odstawić, aż czekolada jest ustawiona. (Ciasteczka mogą być wykonane do 4 dni wcześniej i przechowywane, szczelnie zapakowane, w temperaturze pokojowej.)
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Pliki CookiePliki Cookie
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn