Paluszki Kruche Z Czekoladą
Czekoladowe paluszki kruche mogą być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 711 kalorii, 6G białka, oraz 40 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 77 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka 3 szklanki brązowego cukru, chipsy czekoladowe, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Czekoladowe Migdałowe Paluszki, Czekoladowe Paluszki Kruche, oraz Ciasteczka Kruche Z Czekoladą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 163°. używając miksera elektrycznego, ubijaj masło, cukry i sól przez około 1 minutę. Beat in vanilla. Zmniejsz prędkość i dodaj mąkę w 3 dodatkach, ubijając tylko do wymieszania. Wymieszać 3/4 szklanki czekolady.
Przenieść ciasto do nie rozdrobnionej 13-na-9-calowej patelni do pieczenia. Naciśnij ciasto równomiernie na dnie patelni palcami.
Piec na złoty kolor, około 35 minut; nie underbake.
Bułki przeciąć na patelni, wzdłuż i w poprzek na ćwiartki, a następnie wzdłuż na 32 prostokąty.
Pozostałą czekoladę i olej roztopić w małym rondlu na małym ogniu, mieszając, aż będzie gładka. Połowę każdego ciastka zanurz w czekoladzie; umieść na papierze woskowym.
Odstawić, aż czekolada jest ustawiona. (Ciasteczka mogą być wykonane do 4 dni wcześniej i przechowywane, szczelnie zapakowane, w temperaturze pokojowej.)