Palony Kalafior Balsamiczny

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj palonego kalafiora balsamicznego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 433 kalorie. Na $3.8 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka octu balsamicznego, kalafior, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 84%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Balsamiczny & Parmezan Pieczony Kalafior, Pieczony Kalafior Balsamiczny Z Czosnkiem I Oliwą Z Oliwek, oraz Balsamiczne Pieczone Słodkie Ziemniaki, Kalafior I Cebula.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C). Linia a blacha do pieczenia z folią aluminiową
Wymieszać oliwę z oliwek, ocet balsamiczny, sól i czosnek razem w misce.
Dodać kalafior i wrzucić do herbu; rozprowadzić mieszaninę na wyłożonej blasze do pieczenia.
Mieszając od czasu do czasu, piec w nagrzanym piekarniku do miękkości, o 20 protokół.